Szolgáltatásaink

Portrék Rólad

 

- Képek, amik Rólad mesélnek, amiket Te ihletsz, a cél, hogy a fotó egy olyan tükör legyen, mely a szürke hétköznapokon is segít, hogy reálisan lásd magad, hogy jobban szeresd önmagad.

Azért, hogy megkönnyítsem a döntésedet, kialakítottunk pár csomagot Nektek. Természetesen van lehetőség arra is, hogy eltérjünk a csomagoktól, ez esetben kérlek keress meg privátban a jucus@j-moments.hu e-mail címen, írd meg az elképzeléseiteket, hogy egyeztethessünk a részletekről.

Csomagok:

 • "Dobj egy mosolyt" -  a fotózás kb. 1-1,5 órát vesz igénybe, kültéren foglak fotózni. A helyszín alap esetben Pécs, de van lehetőség más városokban is a fotózásra, ez esetben azonban külön egyedi árajánlatot készítünk. Van lehetőséged több ruhában is fotózkodni. Az alapára a fotózásnak 20 000 Ft, mely tartalmaz 50 képet digitális jpg formában, melyeket utólagos szín / kontraszt korrekcióval ellátva kapsz meg. Az általad kiválasztott 15 kedvenc fotódon a bőrhibákat korrigáljuk és igény esetén a fotókon fekete / fehér effekteket is felhasználunk.

 

 • "Mutasd meg a stílusod" - komplex csomag mely tartalmaz egy személyes találkozót a fotózás előtt, ahol átbeszéljük milyen stílusú és hangulatú képeket szeretnél. Ezután közösen kiválasztjuk a gardróbodból a célnak megfelelő legjobb ruhákat, kiegészítőket, átbeszéljük a frizurát és a sminket. Amennyiben valamire még szükséged lesz a fotózáshoz annak a beszerzésében is szívesen segítek. Ez az előkészület körülbelül 1-2 órát vesz igénybe. A fotózás egy másik napon egy kültéri és egy beltéri helyszínen lesz (a beltéri helyszín fotóstúdió) az általad kiválasztott tematika alapján, a két helyszínen a fotózásra összesen 2-3 órát szánunk. A fotózás alapára 40 000 Ft mely az összes jól sikerült képet tartalmazza digitális formában, melyeken utólag szín / kontraszt korrekciót hajtunk végre. Az általad választott 30 kedvenc fotón fekete / fehér effekteket is felhasználunk, és a bőrhibákat korrigáljuk igény szerint. Az előkészületek és a fotózás helyszíne Pécs, amennyiben más városban szeretnétek, természetesen arra is van lehetőség. 

 • "Coaching & Fotózás" - mert Te magad vagy a tökéletes megoldás. Amennyiben úgy érzed elakadtál, és szükséged lenne egy beszélgetésre, van lehetőség a fotózás előtt egy vagy több alkalommal Coachingra is. A coaching egy partneri beszélgetés, amiben az ügyfél hozza a témát, módszertana arra épül, hogy mindenki maga tudja a legjobb megoldását a saját helyzetére. A coach a kérdéseivel és visszatükrözéssel tud támogatni, hogy a jelenlegi élethelyzetedben megtaláld a saját válaszod, és az elképzelt jövőd felé tudj haladni. A coaching nem terápia, mert feladata nem a gyógyítás, vagy egy diagnózis felállítása és nem is tanácsadás, ez egy egyenrangú beszélgetés kettőnk között. A coaching árával kapcsolatban kérlek vedd fel Velem a kapcsolatot.

 

Családi, Páros - páratlan fotózás:

Családi fotózás: 30 000 Ft -tól / család, egyéni és csoportos fotózásra is van lehetőségetek a fotózás során.

Páros fotózás: 25 000 Ft -tól / pár, egyéni és közös fotózásra is van lehetőségetek a fotózás során.

A képek digitális formában kerülnek átadásra.

 

Kisesküvő fotózás:

Szűk körű, kis esküvőt terveztek?

Azt szeretnétek, ha az esküvőtök igazán csak Rólatok szólna, ezért a hozzátok álló legközelebbi embereket szeretnétek csak meghívni rá?

2015. január 1.-től kisesküvők fotózását is vállaljuk, az irányárakat itt találjátok:

Polgári vagy egyházi szertartás fotózás + Fotózás a rokonokkal

 • Pécsi helyszín
 • Maximum létszám 20 fő

Ár: 35 000 Forint

 

Polgári és egyházi szertartás fotózás + Fotózás a rokonokkal

 • Pécsi helyszín
 • Maximum létszám 20 fő

Ár: 50 000 Forint

 

Kreatív fotózás

 • Körülbelül 2-3 óra fotózás
 • Fotózás helyszíne: kültérben
 • Pécsi helyszín

Ár: 50 000 Forint

 

Jegyes fotózás

 • Körülbelül 1 óra fotózás
 • Pécsi helyszín
 • Fotózás helyszíne kültérben

Ár: 30 000 Forint

Amennyiben kéritek mindkét ceremónia fotózását és a kreatív fotózást is, a jegyes fotózást ajándékba adjuk.

 

Pár gondolat a fotózással kapcsolatosan:

A fotók segítenek emlékezni, életünk pillanatai képekben. Sokan kevésszer vagyunk annyira egyben, mint a saját esküvőnkön. Mondjuk mégis, hogy nem szeretjük magukat, azt, ha fotóznak minket. Ez esetben általában nem a fotózást nem szeretjük, hanem azt a tükröt, amit a fotósok mutatnak Nekünk, azt, amilyenek látjuk magunkat a képeken. Ennek a blokknak a feloldásának az egyik nagyon jó eszköze a jegyes fotózás, ahol a fotózáson kívül megtanítunk Benneteket egymásra hangolódni a fotósok előtt, megmutatjuk Nektek hogyan érdemes pózolni, Nektek mi áll jól. Átbeszéljük, ki mit nem szeret saját magán (mármint Ti ) és mit nem szeretnétek viszont látni a képeken és ennek megfelelően fogunk Benneteket megörökíteni.

 

Portfóliónkat itt tekinthetitek meg:

http://www.j-moments.hu/eskuvoi-fotozas

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseteket várjuk jelentkezéseteket a +36304248254-os mobilszámon.