Juci és a J-MOMENTS

Jucus és Karesz

A múltam:

2009 - Hobbifotósként egy kis kompakt fényképezővel fotóztam a környezetemben élő családtagokat, barátokat . Szerettem volna megmutatni a testvéremnek, a barátnőimnek ahogy én látom Őket. Aztán a sors úgy érzem mellém állt. Fotós barátok tanítottak, sikerült használatba vennem egy jobb gépet, Szandra csinált Nekem egy csodálatos weboldalt, valahogy minden úgy alakult, hogy a fotózással kapcsolatban nagyon jó lehetőségeim lettek, és így született meg a J-MOMENTS is.

A 2010 - 2012-es év a tanulásról szólt, barátnőkön ismerősökön gyakoroltam, fejlesztettem a látásmódomat. A szívemhez legközelebb az emberábrázolás áll. Mindig csodálattal tekintettem a hivatásos fotósokra, folyamatosan tanulok, fejlesztem a képességeimet, technikai tudásomat.

A 2013.-as évben nagy változások indultak el, a J-MOMENTS hivatalos formát öltött, Daninak köszönhetően elkészült az új weboldalunk, megnyitottuk stúdiónkat is, ez év tavaszán kezdtünk bele a Special Fashion projektbe, és Karesz a férjem ezzel csatlakozott a J-MOMENTS-hez is. A Special Fashion projektet a Fogd a Kezem Alapítvány önálló egységeként szerveztük. Egybevág a J-MOMENTS hitvallásával, és küldetésével. Szeressük magunkat, fogadjuk el Önmagunkat, merjük megmutatni magunkat ezzel másoknak pozitív példát mutatva.

A 2014.-es évben egybekeltünk Karesszel, és abban az évben annyi minden történt, hogy jelentősen visszavettünk a facebookos kommunikációnkból, hogy tudjunk a feladatainkra koncentrálni, ezen kívül a Special Fashion Projekt vezetését is átadtuk, 2014. decemberétől csak mind fotósok tevékenykedünk benne. Az óta is vannak, vállalunk rendszeresen fotózásokat, de úgy érzem, hogy jelenleg egy sokkal sokkal fontosabb projekt zajlik az életünkben, amihez mindketten 100%-os jelenlétet igényelünk. Ez olykor olykor akkora kudarcokkal is jár(t), hogy nem lennék úgy hiteles ha mindezen vesztett csaták mellett a facebookon közben arról beszélnék mennyire fontos az önbizalom. Nekem nem ment egyszerre a kettő. 

A 2014-2015-2016-os évünk inkább személyiségfejlesztésről szólt mint egy folyamatos kifelé kommunikálásról, sokkal jobban befelé fordultunk, sokkal fontosabb lett, hogy dolgozzunk magunkon. Nagyon sokat segített az önmagunkkal való munkánkban mind a klasszikus pszichoterápia, mind a családállítás, a coaching, a meditáció és a kineziológia. 

A 2016-os évben bővült a családunk egy Csoki vizslával.

A 2016-2017 évben elkezdtük a technikai felszerelésünket, tudásunkat tovább fejleszteni, mely az óta is folyamatosan tart. Ezen kívül elvégeztem a Rayner Institute Ltd. Coach képzését is, úgy érzem nagyon szerencsés vagyok, hogy ennyi lehetőségem van.

A 2018-as évben is folytatjuk a fotózást, és fejlődünk tovább mind a személyiségünkben mint szakmailag. Az aktuális fotózásokról instagram oldalunkon láthattok képeket:

https://www.instagram.com/jmomentsphoto/

Ha egy picit személyesebb témakörben olvasnál Tőlem, Rólunk, a személyes blogunk:

www.j-moments.blogspot.hu

Hírlevél

Idegesít ha fotóznak, szorongani kezdesz a kamera előtt? Úgy érzed a fotók nem Téged tükröznek vissza? Elkeseredsz amikor meglátod magad egy két képen? Úgy érzed az életben sokkal szebb vagy mint a fotókon? Neked szól hírlevelünk, iratkozz fel most:

Oszd meg mindenkivel!