Juci és a J-MOMENTS

Jucus és Karesz

 

 

A fotós múltam:

2009 - Hobbifotósként egy kis kompakt fényképezővel fotóztam a környezetemben élő családtagokat, barátokat . Fotós barátok tanítottak, Szandra csinált Nekem egy csodálatos weboldalt, valahogy a sors a fotózás felé terelt, így született meg a J-MOMENTS is.

A 2010 - 2012-es év a tanulásról szólt, barátnőkön ismerősökön gyakoroltam, fejlesztettem a látásmódomat. A szívemhez legközelebb az emberábrázolás áll. Mellette folyamatosan tanulok, fejlesztem a képességeimet, technikai tudásomat.

A 2013.-as évben nagy változások indultak el, a J-MOMENTS hivatalos formát öltött, Daninak köszönhetően elkészült az új weboldalunk, megnyitottuk a stúdiónkat is, ez év tavaszán kezdtünk bele a Special Fashion projektbe, és Karesz a férjem ezzel csatlakozott a J-MOMENTS-hez is, támogat a háttérmunkában is, és a nagyobb projektekben Velem fotózik. A Special Fashion projektet a Fogd a Kezem Alapítvány önálló egységeként szerveztük, mely egybevág a J-MOMENTS hitvallásával, és küldetésével.

2014-től csak mint fotósok tevékenykedünk a Special Fashion projektben, valamint más karitatív projektekben is részt veszek, például a "Remény és Szépség napja" programjain.

https://nlc.hu/ezvan/20170320/mellrak-kopaszsag-henna/

2016-2017-es évben elvégeztem a Rayner Institute Ltd. Coach képzését, az itt szerzett tudásomat többek között portréfotózások során is alkalmazom.

2021-ben hivatalosan is fotográfus lettem.

 Az aktuális fotózásokról a @jmomentsphoto hivatalos Instagram oldalán láthattok képeket:

https://www.instagram.com/jmomentsphoto/