Juci és a J-MOMENTS

Jucus és Karesz

A fotós múltam:

2009 - Hobbifotósként egy kis kompakt fényképezővel fotóztam a környezetemben élő családtagokat, barátokat . Fotós barátok tanítottak, sikerült vennem egy tükörreflexes gépet, Szandra csinált Nekem egy csodálatos weboldalt, valahogy minden úgy alakult, hogy a fotózással kapcsolatban nagyon jó lehetőségeim lettek, és így született meg a J-MOMENTS is.

A 2010 - 2012-es év a tanulásról szólt, barátnőkön ismerősökön gyakoroltam, fejlesztettem a látásmódomat. A szívemhez legközelebb az emberábrázolás áll. Mellette folyamatosan tanulok, fejlesztem a képességeimet, technikai tudásomat.

A 2013.-as évben nagy változások indultak el, a J-MOMENTS hivatalos formát öltött, Daninak köszönhetően elkészült az új weboldalunk, megnyitottuk stúdiónkat is, ez év tavaszán kezdtünk bele a Special Fashion projektbe, és Karesz a férjem ezzel csatlakozott a J-MOMENTS-hez is. A Special Fashion projektet a Fogd a Kezem Alapítvány önálló egységeként szerveztük. Egybevág a J-MOMENTS hitvallásával, és küldetésével. Szeressük magunkat, fogadjuk el Önmagunkat, merjük megmutatni magunkat ezzel másoknak pozitív példát mutatva.

2014.-ben újraszerveztük az életünket, a főállásunk és a fotós vállalkozásunk mellett az év decemberétől csak mind fotósok tevékenykedünk a Special Fashion projektben.

A 2016-2017 évben elkezdtük a technikai felszerelésünket, tudásunkat tovább fejleszteni, mely az óta is folyamatosan tart. Ezen kívül elvégeztem a Rayner Institute Ltd. Coach képzését is, melyet szeretnék összekapcsolni a fotózással is.

 Az aktuális fotózásokról instagram oldalunkon láthattok képeket:

https://www.instagram.com/jmomentsphoto/

Ha egy picit személyesebb témakörben olvasnál Tőlem, Rólunk, a személyes blogunk:

www.j-moments.blogspot.hu