Juci és a J-MOMENTS

Jucus és Karesz

A múltam:

2009 - Hobbifotósként egy kis kompakt fényképezővel fotóztam a környezetemben élő családtagokat, barátokat . Szerettem volna megmutatni a testvéremnek, a barátnőimnek ahogy én látom Őket. Aztán a sors úgy érzem mellém állt. Fotós barátok tanítgattak, sikerült használatba vennem egy jobb gépet, Szandra csinált Nekem egy csodálatos weboldalt, valahogy minden úgy alakult, hogy a fotózással kapcsolatban nagyon jó lehetőségeim lettek, és így született meg a J-MOMENTS is.

A 2010 - 2012-es év a tanulásról szólt, barátnőkön ismerősökön gyakoroltam, fejlesztettem a látásmódomat. A szívemhez legközelebb az emberábrázolás áll. Mindig csodálattal tekintettem a hivatásos fotósokra, de még előttem áll, hogy kitanuljam ezt a szakmát, addigis folyamatosan tanulok, fejlesztem a képességeimet, technikai tudásomat.

A 2013.-as évben nagy változások indultak el, a J-MOMENTS hivatalos formát öltött, Daninak köszönhetően elkészült az új weboldalunk, megnyitottuk stúdiónkat is, ez év tavaszán kezdtünk bele a Special Fashion projektbe, és Karesz a férjem ezzel csatlakozott a J-MOMENTS-hez is. A Special Fashion projektet a Fogd a Kezem Alapítvány önálló egységeként szerveztük. Egybevág a J-MOMENTS hitvallásával, és küldetésével. Szeressük magunkat, fogadjuk el Önmagunkat, merjük megmutatni magunkat ezzel másoknak pozitív példát mutatva.

Ha egy picit személyesebb témakörben olvasnál Tőlem, Rólunk:

www.j-moments.blogspot.hu

Hírlevél

Idegesít ha fotóznak, szorongani kezdesz a kamera előtt? Úgy érzed a fotók nem Téged tükröznek vissza? Elkeseredsz amikor meglátod magad egy két képen? Úgy érzed az életben sokkal szebb vagy mint a fotókon? Neked szól hírlevelünk, iratkozz fel most:

Oszd meg mindenkivel!